Ledarskap på distans är idag ett faktum inom de flesta organisationer. För att bli en framgångsrik ledare, även när du inte möter dina medarbetare fysiskt, krävs andra och nya förhållningssätt och metoder än de traditionella. Barona har bjudit in Harriet Bodö, expert på distansledarskap, till ett lunchseminarium i april! Under detta seminarium kommer Barona och Harriet på Timanttia Consulting presentera framgångsrecept och fallgropar att undvika inom ramen för ledarskap på distans. 

Harriet kommer berätta om senaste trenderna inom distansarbete, och tydliggöra för oss vad distansarbete är samt vilka olika typer av distansarbete det finns idag. Hon kommer även dela med sig av sina egna erfarenheter och lärdomar som chef i en organisation med distansarbete. Under seminariet kommer du få praktiska tips när det gäller att leda på distans, och vad du som chef behöver tänka på i ditt och dina medarbetares dagliga arbete.

Tid: 9:e april 2019, kl 12:00-13:30 (Barona bjuder på lunch)
Plats: Baronas kontor, Bryggargatan 10 i Stockholm

Föreläsare: Harriet Bodö har lång erfarenhet från internationella organisationer, både som ledare och medarbetare. Hon är en erfaren chef med kunskap om distansarbete inom såväl outsourcad som in-house kundservice och har bland annat startat upp en ny avdelning med team i olika länder. Harriet driver idag sitt egna företag Coach Me & More, och hon är en av distansarbetsexperterna och utbildarna inom Timanttia Consulting.

Seminarieledare: Johanna Mix har omfattande erfarenhet från bemannings- och rekryteringsbranschen och har arbetat som VD för Barona i Sverige i drygt tre år. Barona i Sverige fokuserar idag på specilistområdena IT, Industri, HR& Administration, Försäljning & Marknad och Kundtjänst. Johanna har under sina år på Barona arbetat hårt för att utveckla produkt- och tjänsteutbud för den svenska marknaden. Barona har idag unika lösningar inom bland annat internationell rekrytering och digitala plattformar som stödjer personalförsörjning på flertalet sätt.

Antalet platser är begränsat, så registrera dig gärna idag.