bARONAS GUIDE
Gamification & motivationsteori

Untitled design (1)-Feb-03-2023-12-30-11-7743-PM

 

ENGAGEMANG OCH MOTIVATIONSLÄRA

I mer än 10 års tid har vi på Barona arbetat med kundservice, där vi genom olika sourcingmodeller hanterar våra uppdragsgivares kundkontakter.Vi förstår vikten av rätt utbildning och hur man bygger upp rätt processer för att medarbetarna ska kunna tillgodogöra sig information och instruktioner på ett enkelt, kvalitetssäkrat och tidseffektivt sätt. Vi vill att lärande ska vara roligt och inspirerande, och använder oss därför av motivationslärande och gamification.

Att använda gamificiation och motivationssystem för att öka engagemanget hos sina medarbetare är relativt nytt. I tider av hemmajobb och pandemi ställer det krav på både arbetsgivare och medarbetare att hålla
engagemanget uppe.

Ladda ner vårt White Paper och ta del av våra tips!

Fyll i formuläret här intill så mailas vårt White Paper till dig inom kort! 

Världen behöver banbrytare. Människor som ser möjligheter, som utvecklar nya lösningar och som vill göra karriär. Mest av allt behöver världen de som har förmågan att gå från idé till resultat. Om dessa människor går samman i gemensam kraft kan de förändra världen. Genom nya och innovativa lösningar för outsourcing, bemanning- och rekryteringsbranschen kan vi se till att dessa människor inte kommer vara utan jobb.

Ladda ner Whitepaper!